Referenser

I över 20 år har Transtrade levererat centralsugsystem till flera hundra större byggnadskomplex runt om i landet. Denna erfarenhet gör oss till en av marknadens ledande aktörer inom all sorts entreprenader av centralsugsystem.

 Även system för hushåll och andra storleksmässigt mindre anläggningar. Vår styrka är att vi i flertalet projekt verkat som totalentreprenörer vid installation av centralsystem i exempelvis äldreboenden, skolor, kontor, lägenhetskomplex, hotell, industri samt laboratorier.

Våra kunder är såväl större som mindre byggbolag, Peab, NCC, Skanska, Umia, Zengun för att nämna några. Andra kunder kan vara kommuner, teknikföretag såsom YIT, Bravida, Assemblin eller likande installations företag.

Vi kontaktas frekvent av projektörer inom vvs, vent, el då vi sedan länge hjälpt till med systemhandlingar för centralsugsystem.  

Välkommen Du också!

 

Gothia Triple Towers

Gothia Triple Towers, Peab Göteborg. Drygt 500 rum. Slutfört hösten 2014.
Vi utförde även Twin Towers 400 rum, klart 2001. Skiss: White Arkitekter

Byggnation av Gothias tredje torn t h pågår för fullt. När ombyggnationer och tillbyggnad i 29 plan var klara blev Gothia Towers ett av Europas fem största hotell.