Om företaget

Transtrade har funnits sedan 1993 och har redan från början fått uppdrag att utföra större centraldammsuganläggningar över hela Sverige. Vi är sedan många år klart marknadsledande på området. Vi utgår alltid ifrån kundens specifika behov och väljer rätt kapacitet samt material för varje unikt projekt. 

Sedan starten har vi hunnit med att projektera och installera vacuumsystem till ca 300 större byggnationer. Totalt har våra system 10 000-tals användare. Till denna summa kommer system för villahushåll, som vi även förser med reservdelar. Att hålla en god nivå i servicemarknaden är en viktig uppgift för oss.

Vårt fokus och vår expertis ligger i att utföra kompletta centralanläggningar för större byggnader. Dessa är oftast äldreboenden, skolor, kontor, lägenhetskomplex, hotell samt industri och laboratorier. Vi tillhandahåller ett helhetskoncept som omfattar alla steg i processen. Från projektering i CAD, installation med utbildade montörer till service och underhåll. Vi är kända för hög kompetens och servicenivå.

Våra kunder är såväl större som mindre byggbolag. Peab, NCC och Skanska för att nämna några. Vi servar vidare ett hundratal kommuner och deras teknik/förvaltningsbolag. Exempelvis: Stockholm, Örnsköldsvik, Värmdö, Västerås och Gävle. Andra kunder är teknikföretag såsom Bravida, YIT, NVS och EIAB.